Repertoire

Het repertoire van Eastend Sixteen telt bijna tweehonderd nummers en is zeer breed. De nummers variƫren van swing en jazz tot aan ballads en top-40 nummers. Omdat wij een zo breed mogelijk publiek willen aanspreken ligt de nadruk echter wel bij de populaire, herkenbare muziek.

 

Wij spelen nummers van onder andere The Blues Brothers, Trijntje Oosterhuis, Waylon, Sandy Coast, Michael Buble en Christina Aguilera. De ene keer ingetogen, dan weer muzikaal ragfijn of spetterend swingend.

Met dit repertoire is de band in staat invulling te geven aan vrijwel elk evenement, of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, feestavond of kerstbal is.

 

De precieze muzikale samenstelling van een programma vult de band graag in overleg met en naar de wensen in van de organisatoren van het feest waar we mogen optreden. Onze zakelijk manager Martin Bosman neemt graag met u de mogelijkheden door. Geheel vrijblijvend.

 

Bekijk het overzicht van al onze nummers. Ruim 100 stuks! We hebben ook een demo-cd die u kunt aanvragen. Op de cd staan fragmenten van een aantal nummers die een goed beeld geven van onze mogelijkheden. De fragmenten kunt u ook hier op deze site beluisteren.