Over ons

Eastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Vooral tijdens feestavonden en recepties is het orkest in zijn element. Maar ook andersoortige festiviteiten vult deze band uitstekend in. Van een uur tot avondvullend.

Muzikaal leider en dirigent is Eloy Wigman, zelf professioneel saxofonist. Zangeressen Jamie Pronk, Anne Berghuis en Iris Wigman brengen met hun geweldige stemgeluid elk feest naar een ongekend niveau.

De bandleden spelen veelal al vanaf hun jeugd samen; hun vriendschap ziet u terug in het plezier en enthousiasme waarmee ze graag uw avond laten slagen.

 

De muzikanten

Bekijk de bezetting van Eastend Sixteen Swing Band op aparte sub-pagina’s:

 

Anno 1988 en 1896

De Eastend Sixteen Swing Band bestaat sinds 1988. De naam van het orkest is ontleend aan het oefenadres: Oosteinde 16, in Voorburg. Dat is ook het onderkomen van de Voorburgse muziekvereniging Forum Hadriani (anno 1896). Van deze vereniging maakt Eastend Sixteen deel uit. Neem gerust ook eens een kijkje op de site van onze vereniging.